böjdaspön.se – Startsida

Mån-fre 10-18

Lör. 10-13

 

Böjda Spön Arvika
Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne
Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad
Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

Hösten är äntligen här!

Den krispiga luften nästan sticker i näsborrarna. Dimslöjorna över sjön ser ut som små rökpelare när de lämnar vattenytan och stiger en kort stund. Hela naturen runt omkring dig exploderar i en sällan skådad färgprakt med orangegula löv och gyllene gräs. Och du är alldeles ensam på sjön…..

Läs vidare…

För många är hösten favoritårstiden nr:1. Speciellt för jägare men även för många av oss sportfiskare. Den allt svalare vattentempen väcker fiskarna till liv. Laxfiskar som föredrar kallare vatten börjar återigen jaga och både flugfiskare, spinnfiskare och trollingfiskare börjar drömma om storfångster. För många andra fiskarter är hösten en väckarklocka och en påminnelse om att börja äta upp sig inför den annalkande vintern. Stora rovfiskar börjar söka sig in mot grundare områden för att jaga effektivt och skoningslöst. Något som passar oss sportfiskare ypperligt då vi får lättare att lokalisera dom. Höstfisket på gädda, gös och abborre kan ofta vara vansinnigt kul med stenhårda hugg och nervdallrande fighter. Samtidigt har kanotisterna, semesterbåtåkarna och vattenskotrarna försvunnit för säsongen och du har hela sjön för dig själv. Ta vara på höstens fiske!

Behöver du ny utrustning, förnya betesarsenalen eller underhålla grejerna du har, hittar du det mesta här hos oss. Välkommen in till oss på böjdaspön.se!

 

Utvalda kategorier

View more product categories

Nya produkter

Mest sålda produkter