Benecchi

Benecchi Strong Fine bindtråd är troligtvis den bästa tråden som finns. Den är tunn och stark. Benecchi bindtråd är gjord av flera olika fibrer som gör att den är stark och hållbar. Binecchis bindtråd 10/0 är bra till medium stora flugor och 12/0 till de mindre. Flera proffsbindare använder Benecchi bindtråd. Tråden är ovaxad och en rulle innehåller 100 meter. Vi har den i två olika storlekar 10/0 och 12/0 tråd.

Bindtråd kommer i många olika varianter och tjocklekar. Det är bara att veta vad man skall ha det till. Tunn och fin tråd till torrflugor. Tjock till gäddflugor så de tål vassa tänder. Finns många olika att välja på. Ring om du är osäker, vi kan flugbindning.

Flugbindning är nog det bästa som kan man kan hålla på med. Det är en hobby i hobbyn som alla kan hålla på med. Det finns idag så mycket på internet att se och lära sig ifrån. För några år sedan var det de flesta rädda att börja med det för det fanns inte kurser och internet fanns de inte den kunskapen som finns idag. Material finns det i många sorter kvaliteter som varierar. Det kan till och med vara så att det finns flera namn på samma vara beroende var det kommer ifrån. Man måste tänka på vilket sort av fiske som man håller på med och vilka flugor som man använder.

Det är kul med flugbindning.

Är du gäddflugfiskare så har vi materialet till det. Fiskar du torrfluga så finns det. Med andra ord så har vi det mesta som du behöver. Saknar du ett material så slå oss en signal så ska vi se om vi kan fixa fram det till dig. Våran långa erfarenhet och kunskap gör att vi vet vad vi talar om. Vi har som sagt ett brett utbud av flugbindningmatrial. Du hittar bindråd från flera olika leverantörer så som Giorgio Benecchi, UNI, UTC i många olika styrkor och till olika ändamål. Vi har dubbning från Hareline, Fly-rite, The Fly Co, med flera. Listan kan göras lång. Vi har Bindtråd, Dubbing, Fjäder, Flash, Fiber, Floss, Flugkrok, Foam, Gäddflugfiske, Hackel, Nackar, Havsöring/lax, Huvuden,, Ögon, Hår, Skinn, Zonkers, Marc Petitjean, Syntetmatrial,Tinsel, Tuber, Verktyg, Bindstäd och många fler.

Sortera
Pris
Varumärken
Categories